Druk met je (nieuwe) bedrijf?

Je wilt gaan beginnen met je bedrijf of er de volgende stap mee zetten. Je wilt een mooie website. Maar er zitten te weinig uren in een dag om alles zelf uit te zoeken.

Wij kunnen je helpen!

Sinds 2012 helpen wij startups en scaleups aan professionele websites. Wij houden rekening met jouw specifieke wensen en budget. En realiseren websites en webshops die je na oplevering eenvoudig zélf kan aanpassen en uitbreiden. Zonder gedoe.

Onze aanpak

(1) Jij legt ons uit waar je (ongeveer) naar op zoek bent. Wij denken met je mee en samen werken we een concept voor je website uit.

(2) Op basis van jouw wensen creëren we een solide fundament van jouw website en maken we een eerste versie.

(3) We leggen je uit hoe je zelf je website kunt aanpassen. In gezamenlijk overleg werken we iteratief net zo lang aan de website tot je helemaal tevreden bent. Daarna zetten we ‘m live voor je.

Klanten aan het woord

Brendy Boogaard van Baby Verhip vertelt hoe haar website tot stand kwam en waarom het voor belangrijk is om zelf in control te zijn van haar website.

Marieke Andringa van Zazu Amsterdam vertelt over het belang van haar website. En waarom zij Get Responsive zo … Responsive vindt!

Naomi Barnouw vertelt waarom zij er niet aan moest denken om helemaal alleen haar website te bouwen.

Onze prijzen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Get more

Dashboard

Eenvoudig inzicht in jouw online resultaten.

Lees meer

Advies

No-nonsense advies hoe je jouw (online) onderneming kunt verbeteren.

Neem contact op