Naomi Barnouw, loopbaancoach

Marieke Andringa, Zazu Amsterdam

Brendy Boogaard, Baby Verhip

Helderheid, vriendelijkheid en geduld

September 2017

Zodra ik met Marloes en daarna Jeroen van Get Responsive sprak, had ik een klik en wist ik dat ik door hen mijn toekomstige website wilde laten bouwen.

Marloes begreep wat mijn business was, snapte mijn visie en wist ook waar ik tegenaan liep. Ze gaf me gelijk al tips, niet alleen over websites maar ook over hoe ik mijn business kon opbouwen.

Dit goede gevoel heb ik de hele tijd vastgehouden: het duurde namelijk wel even voordat ik eindelijk zover was om de volgende stap in mijn business te zetten en met een website aan de slag te gaan.

Het geduld dat Marloes en Jeroen met mij hadden is te prijzen: ik had nogal wat tijd nodig om over mijn angst heen te komen met het naar buiten treden van mijn eigen zaak!

Gelukkig had ik de juiste partij gekozen, mijn gevoel heeft me niet in de steek gelaten: in elk contactmoment dat ik met hen had, stonden helderheid, vriendelijkheid en geduld voorop.

Ook toen ik eenmaal naar Bali was verhuisd, kreeg ik de door mij gevraagde uitleg in de vorm van instructiefilmpjes: super handig!

Dankjulliewel Get Responsive voor jullie inzet en hulp en geduld dus in het vormgeven van mijn online kant!!

Joanne Aurelia
Lichtgever

Joanne Aurelia
Echt super

Juli 2017

Ik had Jeroen en Bart al eerder gesproken om de site van Petit&Jolie om te zetten. Op dat moment heb ik vanwege verschillende redenen besloten om deze omzetting nog even uit te stellen. Echter toen ik voor Kaerel Skincare een website nodig had, heb ik Get Responsive meteen benaderd en zijn zij ook direct aan de slag gegaan om de eerste opzet te maken en om het een en ander uit te zoeken.

Dit laatste was voornamelijk vanwege een gewenste abonnementmodule die wij in de webshop wilden. Voor veel andere partijen werd dit als zeer lastig ervaren maar voor Get Responsive niet. Geweldig. Vervolgens moest Bart voornamelijk op mij wachten om de juiste teksten en beelden aan te leveren, maar ook dat was geen probleem. Daarna hebben Bart en ik aardig wat Skype gesprekken gevoerd om de site op en top te maken. Bart heeft echt een engelengeduld gehad om mij een klein beetje kundig te maken in WordPress maar ook om de telkens toch net even anders willende aanpassingen te maken. En het resultaat ….. is echt super! Ik ben erg blij.

Esther Keddeman
Fijne huidverzorging

Kaerel Skincare
Dàt wil je

Juni 2017

Er bestaat een (behoorlijke) afstand tussen het ontwerpen van een website en het uiteindelijke resultaat. De techniek stelt namelijk allerlei eisen en het diffuse karakter van de doelgroep met allerlei besturingssystemen, schermgroottes en andere instellingen maakt de vormgevingskeuzes bepaald niet simpeler. Wij worden, als ontwerpers van websites, door de bouwers vaak een moeras ingestuurd met onbegrijpelijke instructies, voorbeeld websites, themes en templates, waarschuwingen en botte uitspraken. “Dat kan gewoon niet.” Punt. Het overbruggen van de eerder genoemde afstand moet duidelijk door ons gedaan worden. Tenzij we akkoord gaan met behoud van een paar onderdelen van ons ontwerp die wel mogelijk zijn, aangevuld met interpretaties en bedenksels van de bouwer.

Daar wijken onze ervaringen met Get Responsive sterk van af. Geen technisch geneuzel maar duidelijke taal, in begrijpelijk Nederlands. Bij Get Responsive kijken ze zelf gelukkig of de website overeenkomt met het ontwerp en komen ze zelf met suggesties en oplossingen voor alle zaken die bijgesteld moeten worden. Je hebt het gevoel dat je die ‘afstand’ samen overbrugt. Dat de bouwer in dit geval meedenkt, adviseert en zich verplaatst in het (communicatieve) doel van de website in plaats van zich te verschuilen achter codes, pixels en afkortingen. Dat is een manier van werken die ons motiveert. En dát wil je!

Eli Vlessing
Co-founder Bourne Design

Bourne Design
Zelf managen

September 2016

Het maken van de website met Bart van Get Responsive is een erg leuk proces geweest. We hebben alles online met elkaar besproken daar ik woonachtig ben in de UK en Bart vanuit Nederland werkt. Bedankt voor de goede dienstverlening. Het mooie is dat ik de website zelf kan managen en dat is precies hoe ik het voor ogen had.

Ethics at work - Bart Slob
Bart Slob
Oprichter Ethics at Work

Ethics at Work
Nu iedere dag een bestelling

Juni 2016

Door jullie enorm goede werk krijgen we nu bijna iedere dag een bestelling en soms wel drie, dus het werkt. Het is zo’n fijne visitekaart, jullie gebouwde website/shop. Ik bel een winkel in het land. Verwijs ze en daarna gaan we regelmatig zaken doen. Ook de retail werkt perfect.

Jan van der Dussen - Dutch Dilight
Jan van der Dussen
Lampen pionier

Dutch Dilight
Uitstekende service

Mei 2016

Vanaf onze eerste ontmoeting was Jeroen zijn houding open en was hij bereid om te helpen. Heel snel vertaalde hij mijn wensen in een website, waarmee ik al gauw dankzij zijn duidelijke uitleg zelf aan de slag kon. Zowel Jeroen als Marloes, die later in het proces er bij kwam, bieden een uitstekende service.

Ze zijn scherp, direct en komen gemaakte afspraken naar tevredenheid na. Ook als zaken anders lopen, blijven ze rustig en werken gestaag door naar een mooie oplossing. Get Responsive kan ik van harte aan iedereen aanbevelen.

Paola Paez - Architect
Paola Paez
Architect en interieurontwerp in één

Paola Paez
Een onderdeel van het team

Maart 2016

Meteen vanaf het eerste moment was ik enthousiast over de persoonlijke aanpak. Er wordt vanuit oprechte interesse met me meegedacht. Daarbij is het heel fijn dat Get Responsive al veel klanten heeft, zodat ze me op basis van die ervaring over bepaalde zaken ook goed kunnen adviseren.
Denk aan: welke payment provider en hoe om te gaan met cadeaubonnen in je shop? Ik ben enorm blij met het eindresultaat! En eigenlijk is het nooit echt een ‘eindresultaat’, want we blijven de site en shop verbeteren.
Ik kijk ernaar uit dit samen met Get Responsive te doen. De flexibiliteit, het snelle schakelen en het meedenken van deze toppers waardeer ik enorm. Ook de samenwerking met mijn vormgever ging perfect. Ik beschouw Get Responsive echt als onderdeel van het Verh!p team.

Brendy Boogaard - Baby Verhip
Brendy Boogaard
Prachtige babykleding

Verhip babykleding
Afgestemd op persoonlijke situatie

April 2016

Ik heb de samenwerking met Get Responsive als zeer prettig ervaren. Jeroen en zijn team zijn zeer betrokken en hebben het werk volledig afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Flexibiliteit en deskundigheid is wat ik heb ervaren tijdens de samenwerking met Get Responsive. Er is volledige vrijheid om de zaken in te richten naar eigen wens, maar daarnaast geeft het team van Get Responsive ook goede adviezen. Het is mooi om als kleine ondernemer de mogelijkheid te hebben om te werken met professionals op het gebied van online zichtbaarheid. Het resultaat is een prachtige website waarmee ik mijn werk nog verder kan gaan uitbouwen en mijzelf verder kan profileren.

Ik raad mijn collega’s zeker aan om met Get Responsive samen te werken.

Naomi Barnouw - coach
Naomi Barnouw
Coach

Naomi Barnouw
Helpt bij al je vragen

April 2016

Reisbrigade had al een website maar we wisten nog te weinig van WordPress. Jeroen van Get Responsive heeft stap voor stap tijdens een workshop ons WordPress thema met ons doorgenomen en al onze vragen beantwoord. Superhandig want nu kunnen we zelf aan de slag met onze website. Get Responsive antwoordt steeds onmiddellijk en helpt je bij al je vragen. Ik zou ze zeker aanbevelen bij vrienden en collega’s. Succes en nogmaals bedankt!

Kim Nooyens - Reisbrigade
Kim Nooyens
Unieke reizen

Reisbrigade
Support op maat

Maart 2016

Via via kwamen we bij Get Responsive, die ons zonder problemen support op maat kon bieden bij de ontwikkeling, aanpassingen en hosting van onze website. Snel, adequaat en zeer sympathiek.
Get Responsive is makkelijk bereikbaar en zal altijd proberen snel met een oplossing te komen.

Kimmo Jacobs - Consuming Passions
Kimmo Jacobs
Health, wealth and hospitality

Consuming Passions
Engelengeduld

Februari 2016

Jeroen en Bart van Get Responsive hebben de nieuwe website van ZAZU Amsterdam gebouwd en ontworpen. Dit hebben ze allemaal op afstand gedaan, omdat ik op dat moment in Ecuador woonde. Het resultaat is prachtig en heeft mijn verwachtingen overtroffen!
Ten eerste ziet de website er mooi uit en is praktisch opgebouwd. Verder was de communicatie erg goed. Ze zijn werkelijk op elk moment van de dag bereikbaar, wat voor mij perfect was vanwege het tijdsverschil.
Ook hebben ze een engelengeduld en was geen aanpassing ze teveel. Ze schakelden snel en wisten mijn ideeën goed te vertalen in het design en de opzet van de website. Ook denken ze mee met zaken als vindbaarheid op het web. Kortom, heel erg tevreden! Bedankt, Jeroen en Bart!

Marieke Andringa - Zazu
Marieke Andringa
founder & head designer

Zazu Amsterdam
Flexibel en betrokken

Januari 2016

Een website met heel veel mogelijkheden voor een startersbudget. Dit gaat samen bij Get Responsive. Daardoor heb ik de website gerealiseerd die ik voor ogen had. Get Responsive denkt mee, is flexibel en betrokken. De wens van de opdrachtgever is het uitgangspunt. Er wordt alles aan gedaan om deze wensen te realiseren. Get Responsive blijft meedenken en doorzoeken naar mogelijkheden. Zo kom je samen tot een mooi resultaat, ook als je zeer perfectionistisch bent zoals ik. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Annemarie Federer - EvyAnne
Annemarie Federer
Uniek baby beddengoed

EvyAnne
Kijken uit naar verdere samenwerking

April 2015

Seepje is het 100% plantaardige en fairtrade wasmiddel uit Nepal. Bij de lancering van onze nieuwe producten, hoorde ook een vernieuwde website. Toevallig werden we benaderd door Get Responsive. Na ervaringen met webbouwers die communicatief de mist in gingen, kregen we eindelijk het gevoel met een webbouwer samen te kunnen werken. Get Responsive overlegt goed en draagt zorg voor begrip.

Wij van Seepje ervaren de samenwerking met Get Responsive als zeer positief. Ze staan altijd voor ons klaar wanneer we vragen hebben of ergens tegenaan lopen, zijn welwillend om te helpen en zeer redelijk met betrekking tot de prijs en facturatie van uren. Met een goed gevoel kijken we dan ook uit naar onze verdere samenwerking, zodat we samen de wereld schoner en mooier kunnen blijven wassen!

Jasper Gabrielse - Seepje
Jasper Gabrielse
Washeld

Seepje
Dachten strategisch erg goed mee

April 2015

Get Responsive heeft MUD Jeans ontzettend geholpen bij het realiseren van onze nieuwe website.
Ze dachten strategisch erg goed mee en kwamen met slimme oplossingen. Ze wisten nauwkeurig en georganiseerd te antwoorden op de vele vragen. En waren heel flexibel.
Dank voor jullie hulp!

Bert van Son - MUD Jeans
Bert van Son
Leasen van Jeans

MUD Jeans
Vormgeving ziet er top uit

Maart 2015

Ik had zo mijn eigen wensen, maar geen moeite was teveel om me daarin tegemoet te komen. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Niet alleen de website, maar ook het gebruikersgemak voor tablet en telefoon/Iphone wordt direct goed aangepakt en zodanig aangepast dat de vormgeving er top uitziet op elk apparaat. Er is bijna dag en nacht gewerkt om de website zo goed als mogelijk te krijgen voor de aangegeven deadline.

Petra Bartman - My sweet shoe
Petra Bartman
Schoenen voor grote en kleine dames

My Sweet Shoe
Fijn en vertrouwd

Maart 2015

Na een lange tijd zoeken naar een goede webdesigner, heb ik eindelijk Get Responsive gevonden. Het klikte meteen, voelde fijn en vertrouwd.
Ze staan altijd klaar voor je, ook wanneer je het moeilijk hebt. Ze zijn begripvol en hebben een hart van goud. Ze zijn innovatief en zullen altijd naast je blijven staan en in je geloven.
Dus kort gezegd: ze hebben een geweldige dienstverlening die je niet snel ergens anders vindt. Mijn dank is groot en ik kijk uit naar onze verdere samenwerking.

Jureska Estachia - Donna Yara
Jureska Estachia
founder & head designer

Donna Yara
Denken in oplossingen

Januari 2015

Voordat we aan dit project begonnen, had ik pas 1x eerder met Jeroen gewerkt aan een websiteopdracht. Een meer zakelijk project, op business-to-business markt ingestoken en niet zoals bij deze opdracht gericht op lifestyle en direct naar de consument. Maar ik hoefde me nergens druk over te maken. Hij begreep de briefing onmiddelijk en wist meteen het gewenste design om te zetten naar realiteit.
Altijd meedenkend in oplossingen i.p.v. te roepen dat bepaalde functionaliteiten niet mogelijk zien. Altijd bereikbaar en binnen no-time een reactie op vragen of opmerkingen. Naar mijn mening een hele fijne, maar met name een soepel lopend project. Met als resultaat een moderne en visueel krachtige website, met mogelijkheden voor de toekomst. En dat allemaal binnen enkele weken gerealiseerd.
Zo hoort creatie te zijn. Ik weet bij wie ik moet zijn voor een volgende websiteopdracht, van design tot realisatie.

Robin Cox - freelance designer
Robin Cox
freelance designer

Rambler
Een verademing

Augustus 2014

Get Responsive is snel, adequaat en komen zelf met extra ideeën om een designopdracht nóg beter te maken.
Een verademing om mee te werken!

Thomas Vaassen - Investment Ready
Thomas Vaassen
programma directeur

Investment Ready NL
Onschatbare waarde

Juni 2014

We konden niet gelukkiger zijn met het resultaat van onze samenwerking met Get Responsive; een website – of eigenlijk meerdere websites in één en bovendien een blog en online shop – dat ons bedrijf prima weerspiegelt.
Op sommige momenten tijdens onze samenwerking voelde het alsof we GR lastig vielen met de kleinste details. Maar niets is hen te veel en ze zijn altijd beschikbaar om je te helpen.
Naar onze mening is het belangrijkste voordeel het feit dat je gelijk aan de slag kan met je eigen website. Maar tegelijkertijd het hele proces wordt begeleid door een professional. Dit is geweldig, want een website is eigenlijk nooit af, maar altijd in ontwikkeling.
Voor ons is het van onschatbare waarde dat we hebben geleerd hoe we onze website zelf kunnen beheren en hoe we onze eigen ontwerpen kunnen integreren.

Rosanne van Cruyningen - Capanni
Rosanne van Cruyningen
capanni team

Capanni
Fantastische begeleiding

December 2014

Enorm bedankt voor de fijne samenwerking. Het was een avontuur maar door de fantastische begeleiding en het enorme geduld is de website met webshop echt prachtig geworden.
Zonder enige aarzeling kan ik iedereen aanraden met jou te werken. Wij gaan in ieder geval door, want zoals je aangeeft groeit de website met je bedrijf mee en dat is precies wat wij willen.

Sandra Verbaas - AAI
Sandra Verbaas
aai team

AAI