Jeroen Heerschop - Get Responsive

Oprichter, Business Development

In 2012 heb ik Get Responsive opgericht. Met het idee dat de financiĆ«le en online oplossingen die ik voor grote bedrijven als IBM, Danone, Metro en Rabobank heb bedacht… ook heel veel waarde kunnen hebben voor kleinere of startende ondernemers. Zonder dat zij daar de hoofdprijs voor moeten betalen. Die uitdaging motiveert mij elke dag.

Ichel Heerschop-Cecilia

Ondernemende Mama

Medio 2016 ben ik als onderdeel van Get Responsive begonnen met ondernemendemama.nl. Hierbij help ik moeders met het starten of verbeteren van hun eigen bedrijf. Dit doe ik middels online en offline coaching en ontwikkelprogramma’s.

Bart Burgers - Senior Webdesigner

Senior Webdesigner

Mijn achtergrond ligt bij marketing en communicatie, zowel offline als online. Deze kennis kan ik prima inzetten bij het realiseren van websites. Ik kan ook helpen bij opstellen mailings, folders en huisstijlen.

Johannike Verschoof - Junior Webdesigner

Junior Webdesigner

Bij Get Responsive ben ik Junior Webdesigner en administratief medewerker. Ik help graag mee met het creĆ«ren en verbeteren van websites. Meedenken over hoe een website beter zou kunnen functioneren, bijvoorbeeld. Kijken of de website prettig werkt voor een bezoeker, dat vind ik leuk. Ik ben nog nieuw in dit vak, maar ik ben ontzettend…