Een goede website en webshop zijn onmisbaar voor een startende ondernemer

 

Wij zorgen er voor dat jouw website het ideale online visitekaartje is van jouw onderneming.

Je website wordt gebaseerd op WordPress, het meest populaire en meest gebruiksvriendelijke platform dat er is.

Hierdoor kun je zeer eenvoudig zelf je website aanpassen naar hoe jij dat wilt.

Brendy begon in 2015 met Baby Verhip: Kleding comfortabel voor baby’s, praktisch voor ouders, duurzaam en eerlijk door de hele keten! Haar kleding wordt niet alleen via winkels verkocht, maar ook via haar eigen webshop. In 2017 is ze o.a. genomineerd voor de Baby Innovation Award.

www.babyverhip.nl

In 2012 was Paulien van O My Bag één van onze eerste klanten. Als mid-twintiger had ze toen net haar eigen bedrijf gestart. Mooie tassen wilde ze maken, maar dan wel op een eerlijke manier. Haar mooie verhaal en prachtige producten sloegen (internationaal) aan. Nu bestaat ze ruim 5 jaar en worden haar tassen in meer dan 20 landen en meer dan 120 steden verkocht. In 2015 mochten wij haar adviseren in het maken van een verbeterde versie van haar website. Maar ze nu volledig zelf in control van hun website. En dat is precies wat wij willen!

www.omybag.nl

Je hoeft het niet zelf allemaal uit te zoeken

Een nieuw bedrijf starten is niet niks. Je wilt er een succes van maken en moet overal over nadenken. Ook over hoe je je website en eventuele webshop wilt hebben.

Al 5 jaar helpen wij met heel veel plezier startende ondernemers met het bouwen en onderhouden van hun website.

Soms heb je alleen even een kleine vraag. Soms wil je liefst dat wij de website of webshop helemaal voor je inrichten.

Ons maakt het niet uit, als jij er maar online mee verder kunt.

Gratis en vrijblijvende informatie, dat scheelt

Even snel om advies vragen. Of een workshop bijwonen om te achterhalen wat voor jou het beste is. Dat kan bij ons. Dit doen wij middels:

 • Gratis Workshops voor starters en reeds gestarte ondernemers, o.a. bij ImpactHub Amsterdam
 • Vrijblijvende informatie over WordPress als je nog niet helemaal zeker bent of dat nou wel het meest geschikte platform is voor jou
 • Veel gratis video’s met uitleg over hoe je beter vindbaar kan worden, of hoe je je producten goed kunt opvoeren in je webshop
 • En zit jouw vraag er niet bij, dan maken we gewoon een nieuwe video uitleg
Meer weten?

MUD Jeans maakt en recycled spijkerbroeken. Het bijzondere is dat je bij hen spijkerbroeken kan leasen. Je wisselt je spijkerbroek na een jaar weer in voor een nieuwe. In 2014 herbouwden wij de gehele website en webshop. Door het bijzondere bedrijfsmodel waren er ook grote uitdagingen in de functionaliteit van de webshop. Hierbij liepen we samen tegen uitdagingen aan. Maar nu staat er een unieke website, met een goedlopende internationale webshop.

www.mudjeans.eu

In 2015 begonnen Jasper en Melvin met Seepje: een natuurlijk wasmiddel. Wij realiseerden voor hun een website met een eigen identiteit en een webshop voor consumenten, maar ook voor winkels. Want het aantal winkels groeide explosief. Sinds februari 2017 ligt Seepje ook bij 550 Albert Heijn winkels. Geweldig om te zien hoe goed het met ze gaat!

www.seepje.nl

Nog even onze uitgangspunten op een rijtje:

 

  • Jij bent in control

 

  • Normale prijzen

 

  • Denken met je mee

 

 • Support op maat
Meer weten?
Startups - Impact HUB Amsterdam
Facebook
Helpt bij al je vragen

April 2016

Reisbrigade had al een website maar we wisten nog te weinig van WordPress. Jeroen van Get Responsive heeft stap voor stap tijdens een workshop ons WordPress thema met ons doorgenomen en al onze vragen beantwoord. Superhandig want nu kunnen we zelf aan de slag met onze website. Get Responsive antwoordt steeds onmiddellijk en helpt je bij al je vragen. Ik zou ze zeker aanbevelen bij vrienden en collega’s. Succes en nogmaals bedankt!

Kim Nooyens - Reisbrigade
Kim Nooyens
Unieke reizen

Reisbrigade
Testimonials