Get Responsive websitesGet Responsive logo rond - medium

 

De term Responsive Website is in 2010 voor het eerst gebruikt. Er is geen 1:1 vertaling voor in het Nederlands, maar het heeft alles te maken met “een snelle en positieve reactie op een omstandigheid”. En dat is nou precies wat wij bij Get Responsive verweven in onze websites:

Responsive Ontwerp

Middels de mogelijkheden van Responsive Ontwerp, maken wij websites die zich perfect en automatisch aanpassen aan de schermgrootte.

Responsive Inhoud

Je bedrijf verandert continue, waarom zou je website dan niet mee mogen veranderen? Wij geven je de tools waarmee je dit eenvoudig en zelfstandig kunt doen.

Responsive Support

Wij zijn makkelijk te bereiken, draaien niet om dingen heen en doen onze uiterste best om je website helemaal aan jouw wensen te laten voldoen.

Get control

(1) Jij legt ons uit waar je (ongeveer) naar op zoek bent. Wij denken met je mee en samen werken we een concept voor je website uit.

(2) We spreken af wat de verschillende stappen zijn en houden dit vast in een planning, zodat je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

(3) Op basis van jouw wensen creëren we voor jou een passend fundament: de juiste template en de juiste tools.

(4) Een eerste versie van jouw website wordt door ons gemaakt. Ook een webshop behoort tot de mogelijkheden.

(5) We leggen je uit hoe je zelf je website kunt aanpassen. Je kunt gelijk aan de slag met het verder invullen van je website.

(6) Jij bent nu in control. En als je even vastzit of bijvoorbeeld een nieuwe functionaliteit wil: dan zijn wij altijd bereikbaar om je te helpen.

Get more

Kennis van zaken

Uiteraard weten wij alles over websites, maar we hebben ook 15 jaar (financieel) management ervaring bij succesvolle kleine en grote bedrijven.

Dit geeft ons de mogelijkheid je bedrijfsverhaal te toetsen. En waar nodig kritische vragen aan je te stellen om zo je verhaal sterker te maken.

WordPress Websites

Wij werken met WordPress, waardoor het heel makkelijk is om zelf de layout en content van je website te maken/te verzorgen. Wij hebben ervaring met veel nuttige plugins die je website verder verbeteren.

Ook een complete webshop, met zowel voor- als achterkant, behoort tot de mogelijkheden. Bij ons hoeft een webshop niet complex en duur te zijn. Wij weten #1 WordPress webshop WooCommerce naadloos voor je op te zetten.

Snelheid

Wij weten hoe we de snelheid van je website kunnen optimaliseren. Belangrijk voor je bezoekers, maar ook voor je positie in Google. Onze favoriete host is WPEngine. Onze website draait hier en via ons ook de websites van veel van onze klanten.

Vindbaarheid

We geven je tools en tips die je helpen om je vindbaarheid binnen Google te verbeteren.

We beantwoorden graag al je vragen!

Dol op wachten?

Wij ook niet. Daarom beantwoorden we al je vragen binnen 1 dag!
Of je nu klant bent. Of nog niet. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.